Zayıflatan robot!

Fazla kilolarıyla derdi olanlar, zayıflamak için ellerinden geleni yapsalar da çoğu zaman başarısız olurlar. Başarılı olanların bir kısmı da bu zayıflama yüzünden sağlıklarından ödün veriyorlar.

Teknolojinin her geçen gün hızla ilerlediği karşı konulamaz bir gerçek. Amerikan Intuitive Automata firması tarafından üretilen beslenme düzenleyici robot “Autom” 2010 yılının sonlarına doğru piyasaya sürülecek.

Bu robotun zayıflamak isteyen kişiye sağladığı günlük beslenme, spor gibi iyi alışkanlıkların yanı sıra psikolojik olarak da kişiye destek veriyor. Genelde zayıflamaya çalışan kişiler başarısız olduğunda hayal kırıklığı içine girerler ve bu konuyu diyetisyenleriyle paylaşmaktan çekinirler. İşte tam burada Autom adlı robot devreye giriyor ve kişiyi olumsuz düşüncelerden kurtarıyor.

Diyetisyen robot Autom firmasının kurucusu Cory Kidd,bu robotun beta sürümünü 2010 yılının ikinci çeyreğinde piyasaya süreceğini açıkladı. Güvenirliği konusunda şüphe duyulmaması için de sağlık sigortaları ve diyetisyen firmaların desteğini alan Kidd, bu robotun fiyatının 400-500 dolar civarında olacağını açıkladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder