Karboksipunktur Yöntemi ile Zayıflayın!

Yalnız Türkiye’de değil dünyada da bir “ilk” olan ve Dr. Fevzi Özgönül tarafından geliştirilen karboksipunktur tedavisi, diyet ve spor yapmadan zayıflatırken, sağlıklı yaşam koçluğu da sunuyor…

Dr. Fevzi Özgönül tarafından 6 yılda oluşturulan karboksipunktur tedavisi, zayıflamak isteyenleri sosyal hayattan koparmayıp, diyet ve spor yapmadan sadece depo yağlarını atarak vücudu istenen forma kavuşturuyor.

Karboksipunktur; vücudun bozulmuş enerji alım ve kullanım dengesini tekrar ayarlayarak obez düşünce mantığından çıkarıp, aldığı kaliteli enerjiyi depolayıp, kullanmadığı depo yağlarını vücut dışına atıyor. Ayrıca, yağ atımından sonra oluşabilecek cilt sarkmalarını önlemek için kolajen oluşturan ve obezite nedeniyle bozulmuş endokrin sistemin tekrar sağlıklı çalışmasını sağlayan karboksipunktur, eksilmiş kas dokusunu da tamamlıyor.

Diğer tüm zayıflama tedavilerinde depo yağların yanması esas alınırken, karboksipunktur tedavisinde vücuda “depo yağları at komutu” verildiği için yağlar yanmadan atılıyor. Böylece yağ yakabilmek için diyet yapıp düşük kalori alınmasına ve spor yapıp fazladan enerji harcanmasına da gerek kalmıyor. Üstelik istenildiği kadar yemek de yenilebiliyor.
Karboksipunktur tedavisi sonunda verilen kilonun iki katı oranında vücut küçülürken, cilt de eski elastikiyetine kavuşuyor. Selülitler kaybolurken, cildin daha genç ve sağlıklı görünmesi de kişinin kendisini daha enerjik ve sağlıklı hissetmesini sağlıyor.
En az 6 aylık bir süre öngörülüyor

Şişmanlık vücudun kas, destek dokular ve yağ oranının yağlar lehine değişmesi sonucunda oluşuyor. 2 kilo fazlası olan bir kişi, bu kiloyu verdiğinde maalesef sorun ortadan kalkmış olmuyor. Çünkü hala yağ fazlası devam ediyor olabilir. Bu da 10 kilo yağ fazlası, 8 kilo kas ve destek doku eksiği olduğu anlamına geliyor. Ancak bu değişim yapıldığında zayıflama işlemi gerçekleşebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder