Selülitsiz bir vücut sizi bekliyor...

Vücuttaki istenmeyen yağlarının giderilmesi için geliştirilmiş son teknoloji ürünü, ultrason teknolojisi ile çalışan bir cihazdır. Ultrason teknolojisi ile yağ hücrelerine odaklanan ses dalgalarının bu hücre duvarlarını zayıflatarak yağın sıvılaşması ve lenf kanalları ile uzaklaşmasını sağlar. Ayrıca selülit terapi uygulaması ile de derideki portakal kabuğu görüntüsü kaybolacaktır.

SONOSHAPE Nasıl Çalışır?

SONOSHAPE ile istenmeyen yağ tabakaları yok edilerek, vücut çevre ölçüsü azaltılmaktadır. Ultrason etkisi ile istenmeyen patojenik yağ hücre zarlarının parçalanması ve içlerindeki yağın sıvılaşması sağlanır. Akustik dalgalar doku boyunca yayılır, bir kısmı absorbe olur ve ısıya dönüşür. Yüksek akustik şiddetlerde kavitasyon denilen mikro-kabarcıklar oluşur. Mikro-kabarcıkların uygulanan alanda patlaması ile hücre zarları mekanik olarak parçalanır.

Ultrason Nedir?

Ultrason, yüksek frekans ses titreşimlerinin yarattığı negatif basınçlı mikron büyüklüğünde dalga etkisidir. Saniyede 25,000 - 1,000,000 arası sayıda titreşim salınımının bedende
odaklanmış bölgelere uygulaması ile anında akümüle olmuş yağ hücreleri ve/veya selülit hücrelerinin çeperleri yırtılmaya ve sıvılaşmış yağın lenfatik kanallar vasıtası ile bölgeden uzaklaştırılır. Tıpta birçok uygulaması bulunmaktadır.

SONOSHAPE'in istenmeyen yağ hücreleri dışında diğer dokulara ve hücrelere zarar vermediği bilimsel olarak kanıtlanmıştır. SONOSHAPE bilimsel olarak kanıtlanmış, ultrason teknolojisi ile vücuttaki aşırı yağlanma ve/veya selüliti gideren en son teknolojik olarak geliştirilmiştıbbi bir cihazdır. Depolanmış fazla yağ giderilmekte, kan dolaşımı hızlanmakta, selülit hücreleri bir daha geri gelmeyecek şekilde tedavi edilmektedir.
SONOSHAPE cihaz ve sistemi bilimsel olarak çalışılmış, kanıtlanmış patentli bir üründür. Son teknoloji ile teçhiz edilmiş SONOSHAPE ultrason kavitasyon dalgaları uygulayarak yağ hücrelerinin patlaması sağlanmaktadır. Hiçbir yan etkisi yoktur. Yerleşmiş bölgesel yağları parçalayıp non-invaziv (zararsız) olarak eritmek ve selülitli bölgeleri yok etmek için kullanılan bu teknik sayesinde ameliyat gerektiren liposuctiona duyulan ihtiyaç daha az olacaktır. Haftada iki defa olmak üzere 15 er dakikalık 6-10 seans uygulanması yeterli olacaktır. Bu sistemin en önemli özelliklerinden biri ise diğer sistemlerden farklı olarak hücre duvarları yırtıldığı için tekrar yağ tutmaması veya selülitlenmenin olmamasıdır. SONOSHAPE dışında hiçbir yöntemle bu etki sağlanamamaktadır.

1 yorum:

  1. Son zamanlarda bölgesel zayıflama yöntemleri oldukça ilgi görmeye başladı bunlardan kavitasyon ve lpg ile zayıflama en çok başvurulan yöntemler.

    Kavitasyon

    YanıtlaSil